Natuurlijk! Proeven

Juni 2017: de start van Natuurlijk! proeven

Eind Juni zal Natuurlijk! Ida starten met proeverijen.

Tijdens deze proeverijen kun je gratis kennismaken met de (bak) mixen van vandaaganderseten.nl

Waarom een proeverij?

Als gewichtsconsulente adviseer ik mijn cliënten om vooral gezond en afwisselend te eten. Variatie is erg belangrijk om gezond op gewicht te komen en te blijven. Elke dag een boterham tijdens de lunch is niet noodzakelijk. Er zijn tal van alternatieven. Maar voor veel mensen is het lastig om alternatieven te bedenken of om uitgebreid te koken of te bakken. Een boterham met kaas neem je nu eenmaal makkelijker mee naar je werk dan dat je een groente omelet maakt en meeneemt.

Ik zie in de praktijk vaak dat cliënten wel anders willen eten maar vaak is het ook lastig om alle ingrediënten in huis te halen en hierbij haken velen af. Daarom ben ik ook zo positief over de (bak)mixen van vandaag anders eten. Deze dames hebben tal van lekkere mixen gemaakt. Alles puur en zonder e-nummers. Indien nodig, afhankelijk van de mix, moet je nog wel zelf eieren, bananen, fruit, zout of honing toevoegen. Je kunt ten alle tijden variëren zodat je altijd weer een andere smaak ontdekt.

Hoe werkt de proeverij?

Tijdens de proeverij kun je gratis en vrijblijvend kennismaken met de producten van vandaag anders eten. In eerste instantie zullen de proeverijen bij mij thuis in Surhuisterveen plaatsvinden. Onder het genot van een bakje thee of koffie kunnen onderstaande producten geproefd worden:

  • Bananenbrood
  • Granola
  • Muffins
  • Haverkoek
  • Crackers
  • Pannenkoeken

Hou deze pagina in de gaten voor de start  en opgave van Natuurlijk! Proeven

natuurlijk! proeven proeverij