gezonde goede voornemens

Gezonde voornemens om meer grip op je gezondheid te krijgen

Het einde van het jaar is daar, voor veel mensen is dit de tijd om gezonde en goede voornemens te bedenken voor het nieuwe jaar. Lees ook: Afvallen het goede voornemen? Een voornemen dat voor velen op nummer één staat is gezonder leven. Uit onderzoek* van Prescan blijkt dat hoewel 73,9% van Nederlanders zich gezond vindt, driekwart … Verder lezen Gezonde voornemens om meer grip op je gezondheid te krijgen

Wat is een gewichtsconsulente?

Een gewichtsconsulente kan verschillende benamingen hebben. Sommigen noemen hunzelf voedingscoach, voedingsdeskundige, gewichtscoach. Doorgaans komt het allemaal op hetzelfde neer. Maar wat is nu eigenlijk een gewichtsconsulente? Wat is een gewichtsconsulente? Kort gezegd: Een gewichtsconsulente is iemand die uitsluitend gezonde mensen begeleidt met overgewicht maar ook ondergewicht door middel van goede voeding volgens de richtlijnen van … Verder lezen Wat is een gewichtsconsulente?

wat is suiker

Wat is suiker? Je leest en hoort er altijd van alles over. Maar wat is suiker nu eigenlijk?

Suiker, Je leest en hoort er altijd van alles over. Maar wat is suiker nu eigenlijk? Hoe kun je het herkennen en hoe zorg je ervoor dat je niet teveel binnenkrijgt? Wat is suiker? Suiker is een verzamelnaam voor een groep koolhydraten. Suiker een koolhydraat met een zoete smaak. Andere benamingen  voor koolhydraten zijn sachariden of … Verder lezen Wat is suiker? Je leest en hoort er altijd van alles over. Maar wat is suiker nu eigenlijk?