Voedingsdagboek analyse

Je zegt dat je gezond eet maar is dat eigenlijk wel echt zo? En wat is gezond? Misschien eet je wel te veel of just te weinig. Een voedingsanalyse is een eenmalig telefonisch consult waarbij ik aan de hand van een vooraf door jou ingevuld voedingsdagboekje, jouw eetpatroon in kaart breng. Met een voedingsanalyse weet je waar je aan toe bent. Het kan een bevestiging geven van dat je goed bezig bent of het kan je punten opleveren voor verbetering. Daarnaast geef ik je handige tips en advies waarmee je direct aan de slag kunt.

afvallen gezonde voeding

KORTOM EEN check op je voedingspatroon.

Misschien ben je zelf al een tijdje bezig om gewicht te verliezen, wil je daar mee aan de slag of werk je aan je leefstijl.  Vaak komen dan toch weer die vragen:

check je leefstijl Ben ik gezond bezig?

check je leefstijl Wat is eigenlijk gezond bezig zijn?

check je leefstijlEet ik niet te veel of misschien wel te weinig?

check je leefstijlWat zou ik kunnen veranderen in mijn eetpatroon om af te vallen?

Op deze en al jou andere vragen kan ik antwoord geven tijdens het voedingsdagboekanalyse.

VOEDINGSDAGBOEK

Inzicht in je eet en leefpatroon is hierbij erg belangrijk. Het verteld je waar je op dat moment staat en welke stappen je kunt nemen op weg naar een gezond gewicht of leefstijl. Graag kijk ik met jou mee. Dit kan tijdens een eenmalige voedingsanalyse. Hierbij krijg je tips, advies en de nodige inzichten om zelf mee aan de slag te gaan.

voedingsdagboek

Natuurlijk! Ida is werkzaam door heel Nederland middels e- coaching.

Interesse? Laat het mij weten, dan stuur ik  een voedingsdagboek per post naar je toe.

Tip: Maak gebruik van de vergoeding voor begleiding van een BGN gewichtsconsulent. Het zou zonde zijn als je je vergoeding niet zou benutten.

voedinsanalyse

Maak een afspraak voor een eenmalige voedingsdagboek analyse door onderstaand antwoordformulier in te vullen.
WAT KOST HET? 
De voedingsanalyse kost € 65,00 en zal in totaal ongeveer een anderhalf uur duren. Ben je aanvullend verzekerd? Dan bestaat de mogelijkheid om dit bedrag geheel of gedeeltelijk terug te krijgen van je ziektenkostenverzkering. Neem contact met mij op voor meer informatie of om je aan te melden.

Incl.:

  • Voedingsdagboekje vooraf per post toegestuurd.
  • Voedingsanalyse van anderhalf uur. Telefonisch.
  • Tips en advies
  • Setje inzichtkaarten van Puur Gezond.

WAAR? Overal in Nederland
De voedingsdagboek analyse is een eenmalige afspraak en verplicht je verder tot niets. het is bedoeld om je op weg te helpen naar jouw einddoel.

voedingsdagboek analyse

Werkwijze eenmalig voedingsdagboek analyse:

Vooraf vraag ik jou een week lang een voedingsdagboek bij te houden. Dit voedingsdagboek krijg je, na aanmelding, per post thuis gestuurd. Na het invullen van de vragenlijst en het dagboek, kun je beide retour sturen in de retourenvelop.

Vervolgens neem ik contact met je op voor het maken van een telefonische afspraak. Op de afgesproken dag bel ik jou op om het dagboek te bespreken.  Het telefonisch gesprek duurt ongeveer anderhalf uur.

voedingsanalyse

Tijdens dit telefoongesprek bespreken wij het door jou ingevulde voedingsdagboek, krijg je tips, advies en handvatten voor een gezonde voedings- en leefstijl. Daarnaast is er ook de ruimte om vragen te stellen.

AANMELDEN?
Geef je voorkeur voor een afspraak aan via onderstaand contactformulier. Dan neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak: