Visolie bestellen

Omega-3 vetten uit bijvoorbeeld vis, behoren tot onze essentiële voedingsstoffen. Dit betekent dat je deze voedingsstoffen via de voeding moet zien binnen te krijgen. Veel mensen houden niet zo van vette vis (Haring, makreel, sardientjes) Om toch te zorgen dat je deze omega-3 vetten binnenkrijgt, kun je een Omega-3 supplement gebruiken zoals visolie of algenolie. Bij mij in de praktijk werk ik met de visolie van Arctic bleu. Wil je meer informatie over deze visolie of wil je visolie bestellen? Dan kan dat via deze pagina.

Visolie bestellen

Visolie bestellen kan op de volgende 2 manieren:

  • Afhalen in Surhuisterveen: Woon je in Surhuisterveen of omgeving? Dan bied ik jou de mogelijkheid om de Omega- 3 visolie rechtstreeks bij mij te bestellen en die bij mij thuis in Surhuisterveen na afspraak te komen afhalen. Gebruik hiervoor dan het contactformulier om rechtstreeks bij mij te bestellen. Na ontvangst van de bestelling stuur ik de bevestiging met een betaalverzoek en ophaalbericht via whats app.
  • Rechtstreeks bestellen via de website: Je kunt natuurlijk ook rechtstreeks via de website van Arctic Blue bestellen. De visolie bestel je dan online en wordt vervolgens bij je thuis afgeleverd.

Wil je graag eerst meer informatie over de visolie van Arctic Blue? Neem dan contact met mij op of stuur een bericht via whatsapp:

Bestellen en afhalen in Surhuisterveen