Voedingsanalyse: de persoonlijke check van jouw voedingspatroon

Je zegt dat je gezond eet maar is dat eigenlijk wel echt zo? En wat is gezond? Misschien eet je wel te veel of just te weinig. Wil je graag weten hoe het met jouw voedingspatroon is gesteld? Dan is een eenmalige voedingscheck iets voor jou! Een voedingsanalyse is een eenmalig consult waarbij ik, aan de hand van een door jou ingevuld voedingsdagboek, jouw eetpatroon in kaart breng. Met een voedingsanalyse weet je waar je aan toe bent. Het kan een bevestiging geven van dat je goed bezig bent en daarnaast kan het je punten opleveren voor verbetering. Ook geef ik je handige tips en advies en is er ruimte voor jouw persoonlijke vragen.

Kortom: een check van jouw voedingspatroon

Kleine aanpassingen in je voedingspatroon en leefstijl kunnen al groot effect hebben op je gezondheid en je gewicht. Inzicht  in je eet- en leefpatroon is erg belangrijk. Het verteld je waar je op dat moment staat en welke stappen je kunt nemen op weg naar een gezond gewicht of leefstijl.

Tijdens een eenmalige voedingsanalyse kijk ik met jou mee in het vooraf ingevulde voedingsdagboek.

voedinsanalyse

Hierbij krijg je tips, advies en de nodige inzichten om zelf mee aan de slag te gaan.

WErkwijze

Vooraf vraag ik jou een week lang een voedingsdagboek bij te houden. Dit voedingsdagboek krijg je, na aanmelding, per post thuis gestuurd. Op de afsgesproken dag zie ik jou in het Vleckehûs. Neem je ingevulde voedingsdagboek mee. Het consult duurt ongeveer anderhalf uur.

voedingsanalyse

Tijdens dit consult bespreken wij het door jou ingevulde voedingsdagboek, krijg je een lichaamsmeting en tips, advies en handvatten voor een gezonde voedings- en leefstijl. Daarnaast is er ook de ruimte om vragen te stellen.

DUS MAAK NU VAST EEN AFSPRAAK VOOR EEN VOEDINGSANALYSE.

WAT KOST HET? 

De voedingsanalyse kost € 65,00 en zal in totaal ongeveer anderhalf uur duren. Ben je aanvullend verzekerd? Dan bestaat de mogelijkheid om dit bedrag geheel of gedeeltelijk terug te krijgen van je ziektenkostenverzkering. Neem contact met mij op voor meer informatie.

De prijs is incl.:

  • Voedingsdagboekje die je vooraf per post krijgt toegestuurd.
  • Voedingsanalyse van anderhalf uur in het Vleckehûs te Surhuisterveen.
  • Tips en advies
  • Mapje met aanvullende informatie
  • Gratis lichaamsanalyse: diverse metingen, gewicht, vetpercentage, spierpercentage, buikomtrek.
  • Het eetmaatje van het voedingscentrum

Na aanmelding ontvang je een factuur*. Ben je aanvullend verzekerd? Dan is het is mogelijk om dit bedrag geheel of gedeeltelijk terug te krijgen van de ziektenkostenverzekering. Na de voedingsanalyse krijg je van mij de factuur via de mail die je in kunt dienen bij de zorgverzekeraar. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico. heb je vragen over de vergoeding, neem dan even contact met mij op.

*Graag de factuur vooraf betalen, er is geen pin aanwezig!

Waar? It Vleckehûs in Surhuisterveen

Liever op afstand een voedingsanalyse bespreken? Dit is ook mogelijk. Klik hier om je daarvoor aan te melden.

Een voedingsanalyse is een eenmalige afspraak en verplicht je verder tot niets.

Afspraak maken voor een voedingsanalyse?

Voor het maken van een afspraak kun je onderstaand aanmeldingsformulier invullen. Geef hierbij je voorkeur voor een datum aan.  Het adres zal ik gebruiken om het voedingsdagboek naar toe te sturen. Je ontvangt van mij zo spoedig mogelijk een bevestiging per email.