Online begeleiding bij het afvallen

Online begeleiding bij het afvallen, dit door geen ingewikkeld diëten meer te volgen die er toch alleen maar voor zorgen dat je blijft jojoën, geen maaltijdvervangers meer, geen shakes, poeders of pillen. Maar gewoon eten en toch afvallen. Onmogelijk? Helemaal niet! Ook jij kunt het, ik laat je zien hoe.

Online afvallen door gewoon te eten

Online afvallen met persoonijke begeleiding van een gewichtsconsulente is de manier om jou te kunnen helpen met het verliezen van overgewicht en om weer lekker in je vel te zitten.

 “Wil je graag online begeleiding bij het afvallen? Wil je Lekkerder in je vel zitten? Gezonder leven? Dit alles waar en wanneer het jou uitkomt? Maar wel met persoonlijke begeleiding? Als online gewichtsconsulent kan jou daarbij helpen.”

Zet die eerste stap!

Voor die eerste stap naar een nieuwe leefstijl, naar andere eetgewoontes en inzichten, ben ik op zoek naar jou!

Herken jij je in deze vrouw?:

 • Die prachtige vrouw die weer fit, gezond en energiek door het leven wil gaan?
 • Die vrouw die weer controle en grip op haar gewicht wil hebben.
 • Die vrouw die graag zou willen werken aan haar leefstijl?
 • Die voor eens en voor altijd wil afrekenen met die overtollige kilo’s. Dit door middel van persoonlijke online begeleiding, door juiste en verantwoorde voedingskeuzes te maken, je doel te bepalen en nieuwe inzichten te krijgen?

Wil je dat maar weet je eigenlijk niet waar en hoe je moet beginnen? Dan heb ik iets nieuws voor jou! Ook jij kunt online afvallen met persoonlijke begeleiding van mij. Een programma waarin jij persoonlijk door mij wordt begeleid en gecoacht naar een nieuwe, bij jou passende, leefstijl.

Stap voor stap werken we samen aan en naar jouw doel!

online afvallen

Zet samen met mij die eerste stap.

⇒Ja, dat wil ik ook!⇐

Persoonlijke e-coaching om af te vallen waar en wanneer je wilt. Waarom zou je langer wachten als je ook vandaag al kunt beginnen?

Ida Jager, online gewichtsconsulente bij Natuurlijk! Ida, weet hoe druk het leven kan zijn maar ze weet ook hoe belangrijk het is om gezond te leven. Haar missie is daarom ook dat gezond leven voor iedereen mogelijk moet zijn. Ongeacht waar je woont en hoeveel vrije tijd je hebt. Door als online gewichtsconsulent te werken,  zorgt Natuurlijk! Ida dat een gezonde leefstijl ook voor jou haalbaar kan zijn. Online afvallen is op deze manier voor iedereen toegangkelijk.

E-coaching: online afvallen met persoonlijke begeleiding

Herken je dat? Je wilt graag afvallen. Vol goede moed begin je aan je nieuwe dieet. De eerste week gaat het nog wel maar dan merk je al snel dat het lastig is om vol te houden. Op deze momenten heb je een coach nodig. Een online gewichtsconsulente, de stok achter de deur om het ditmaal te doen slagen.

Als gewichtsconsulente gun ik het iedereen om een gezond gewicht en een fitte leefstijl te bereiken en ook te behouden. In een tijd waar iedereen het druk heeft en waarbij menige vrouw contstant aan het proberen is om alle ballen hoog te houden. Drukte binnen het gezin, werk, sociale contacten onderhouden…

Hierbij vergeten we ons zelf. We willen zo graag maar vaak weerhoudt gebrek aan tijd ons om nieuwe dingen te ondernemen. Dat moet anders kunnen vind ik. Ook jij verdient het om die overtollige kilo’s nu eindelijk eens te verliezen en weer lekker in je vel te zitten. Dus waarom niet op afstand aan je gewicht en leefstijl werken?

Online afvallen, de manier om gewicht te verliezen als je geen tijd hebt om langs te komen of omdat de afstand te ver is

Ben jij klaar om de eerste stap te zetten naar een nieuwe leefstijl? Ben jij klaar met die overtollige kilo’s die maar niet willen verdwijnen? Wil jij gewoon weer lekker in je vel zitten? Natuurlijk! Ida biedt een traject aan die je overal kunt volgen. Waar je maar bent.  Helemaal op maat gemaakt, aan jouw tempo en agenda.

Stappen zetten

Ook als je blijvend gewicht wilt verliezen, is het belangrijk om stappen te zetten. Samen kijken wij wat er voor nodig is om jouw doel te behalen. De focus ligt op gedragsverandering in combinatie met voedings- en leefstijlaanpassingen. Ineens je hele leefstijl omgooien en aanpassen is niet verstandig. Daarom doen we dit stap voor stap. Alleen dan is de kans reëel dat de afgevallen kilo’s ook daadwerkelijk wegblijven.

online afvallen de eerste stap vooruit

Door het ‘stap voor stap’ aan te passen van je leefstijl maak je die nieuwe, gemaakte stappen eigen. Je bepaalt je eigen koers. Kijk niet naar een ander want niemand is gelijk en geef het vooral de tijd. Immers, de overtollige kilo’s zaten er ook niet in een week bij.

waarom kiezen voor een online gewichtsconsulente?

Gewichtsconsulente is een onbeschermde titel. Dat houdt in dat Iedereen zich gewichtsconsulente mag noemen.  Ook als je geen kennis hebt over voeding en afvallen. Om mij te onderscheiden ben ik aangesloten bij de BGN. Dit is de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten. Je kunt alleen maar lid worden en blijven, als je voldoet aan de eisen.

Voor jou als cliënt heeft dit als voordeel dat ik geschoold ben en mij dien te houden aan de bijscholingsplicht. Als je aanvullend verzekerd bent, wordt het traject wat ik als onine gewichtsconsulente aanbied, mogelijk geheel of gedeeltelijk vergoed uit je aanvullende verzekering en gaat niet ten koste van je eigen risico. Kijk hier voor de hoogte van de vergoedingen.

Ja, ik wil dit ook! Graag meld ik mij aan voor dit persoonlijke, online begeleidingstraject

Meld je vandaag nog aan om zo snel mogelijk te kunnen starten. Waarom wachten tot morgen als het ook vandaag kan?

Wat kun je verwachten?

Na aanmelding ontvang jij van mij per post een complete clientenmap met een voedingsdagboek en een intakeformulier. Als deze is ingevuld en retour door mij is ontvangen, zal ik een afspraak met je maken voor het telefonisch intakegesprek. Ook hierop volgt een telefonische bespreking van het voedingsdagboek. Daarna ga je aan de slag met de 8 stappen van PuurGezond. Aan de hand van de stappenkaartjes maak jij wekelijks die leefstijlstappen waar jij de komende periode mee aan de slag zal gaan. Per post zal je een cliëntenmap toegestuurd krijgen waarna je kunt beginnen met het traject.

*Voor het volgen van dit traject is het wel handig dat je zelf over een weegschaal beschikt. 

In het kort:

lijf en lijn afvallen online leefstijlOnline begeleiding bij het afvallen €  165. 

 • Intakeformulier
 • Intakegesprek  (telefonisch) van circa 45 min.
 • Voedingsdagboek en bespreking van het voedingsdagboek (telefonisch) ongeveer 45 min.
 • 8 focuspunten die op jou van toepassing zijn. Hier gaan we mee aan de slag.
 • 4 telefonische consulten van 30 min.  Vrij in te plannen naar behoefte en wens.
 • Per post ontvang je: 8 Puur Gezond stappenkaartjes, een persoonlijke cliëntenmap, PuurGezond piramide a5 en beweegplanner.
 • Een pakketje bakmixen van vandaag anders eten per pakketpost.
 • Alle overige informatie ontvang je gedurende het traject via de mail.
 • Als je wilt een wekelijks doorgeef moment van je weegmoment, vragen stellen gedurende het traject via de mail of whatsapp.
 • Vergoeding uit de aanvullende ziektenkosten is mogelijk. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico.

Wacht niet langer en start vandaag nog! Je lichaam zal je dankbaar zijn.

roze balk bij homepage - kopie
Liever eerst meer informatie? Neem contact met mij op voor een gratis kenismakingsgesprek
gewichtsconsulente Surhuisterveen afvallen gewoon eten leefstijl aanpassen online

roze balk bij homepage - kopie