E-coaching

Bij Natuurlijk! Ida kun je ook terecht voor persoonlijke e-coaching. Deze vorm van coaching is gericht op voeding, leefstijl, slaap, stress of overgewicht.

In deze tijden is er bijna geen ontkomen meer aan: E-coaching! Simpelweg online coaching of coaching op afstand genaamd.

Waarom e-coaching?

  • Je hoeft er de deur niet voor uit
  • Het is een laagdrempelige manier van coaching
  • Geen reistijd of oppas voor de kinderen meer nodig
  • Waar en wanneer jij maar wilt. Of je nu thuis bent of tijdens de pauze op je werk. Alles is mogelijk.

De manier van begeleiding is hetzelfde als bij een ‘gewoon’ consult. Alleen zal bij e-coaching alle communicatie telefonisch en via de mail plaatsvinden. Op dit moment biedt ik e-coaching aan voor:

Voedingsadvies

Wil je graag afvallen of gezonder leven en wil je hierbij graag voedingsadvies? Tijdens een eenmalig telefonisch e-coachingsgesprek bepreken wij het door jouw vooraf ingevulde voedingsdagboek. Vervolgens krijg jij hierbij de nodige tips, advies en inzichten waarmee je zelf aan de slag kunt.

Kijk hier voor meer informatie  over e-coaching bij voedingsadvies.

Afvallen

Als BGN gewichtsconsulent ben ik er om jou te helpen bij het afvallen. Hiervoor heb ik een speciaal programma gemaakt. Dit programma helpt jou om gewicht te verliezen maar bovenal ook om inzichten te krijgen zodat de kilo’s ook daadwerkelijk weg blijven. Daarom zal ik jou stap voor stap begeleiden naar een blijvende gedragsverandering. Want wanneer jij je alleen maar richt op het resultaat zal jij nooit veranderen. Maar als je je gaat richten op verandering, dan zul je resultaat zien.

Klik hier voor meer informatie over e-coaching bij het afvallen.

Slapen

Heb je al een poosje moeite met inslapen of word je vaak wakker? Heb je geen idee waar dit aan kan liggen of heb je last van stress? Hierbij kan ik hulp bieden. Tijdens een aantal e-coachingsgesprekken brengen we het slaapprobleem in kaart. Ook krijg jij van mij de nodige inzichten, tips en advies om weer beter te kunnen slapen. Slaap is een levensbehoefte. Zonder slaap kunnen we niet leven. Je hebt kwalitatief goede slaap nodig om te herstellen. Zowel fysiek als mentaal. Voor je lichaam en je brein is het dus zeer belangrijk als je goed slaapt. Je merkt pas hoe belangrijk een goede nachtrust is als je deze niet krijgt

Klik hier voor meer informatie over e-coaching bij slaapproblemen.

Losse e-coachingsgesprekken

Wil je geen traject volgen maar heb je gewoon behoefte aan een e-coachingsgesprek op het gebied van gewichtsbeheersing, voedingsadvies of leeftijlcoaching? Ook daarbij kan ik je van dienst zijn. Neem daarvoor even contact met mij op via het contactformulier of stuur een email naar: info@natuurlijkida.nl

Contactformulier