Wandel je slank cursus: wandel je Puur gezond slank

Ben je van plan om na de zomervakantie aan de slag te gaan met je voeding en leefstijl? Zou je daarbij ook graag wat meer willen bewegen? Dan is ‘wandel je puur gezond slank’ iets voor jou.

Zet je plannen om in daden, laat mij jouw persoonlijke stok achter de deur zijn.

Want wat je doel ook is:

 • Meer bewegen,
 • Conditie opbouwen,
 • Werken aan je leefstijl,
 • Wat kilo’s kwijtraken
 • Gezonder willen leven

Door je voeding en leefstijl aan te passen kun jij dit ook bereiken. Toch is voor de meeste mensen de eerste stap om te starten niet zo makkelijk. Daar wil ik als gewichtsconsulent verandering in brengen.

Wandel je puur gezond slank met 8 leefstijl stappen

In 8 weken leer jij alles volgens de 8 stappen van Puur Gezond: Van tussendoortjes, ontspanning en bewegen tot lunch en diner. Ook kom je daadwerkelijk in beweging. 8 weken lang gaan we in een groepje elke week een wandeling maken van een uur.

Kijk wat deze combinatie in 8 weken voor jou kan betekenen. Je zult versteld staan van het resultaat.

Is de sportschool voor jou nog een te grote stap maar wil je wel graag in beweging komen? En wil je bovendien graag alles weten over gezonde en verantwoorde voeding en leefstijl?

Wandel je slank: STAP-VOOR-STAP vooruit!

Kom dan mee doen met ‘wandel je puur gezond slank in 8 leefstijl stappen’, wat op Maandag 31 augustus 2020 start in  Surhuisterveen.

Puur gezond slank in 8 stappen, wat houdt het in?

De wandel je slank cursus behandeld in 8 weken de 8 leefstijl stappen van Puur Gezond. Dit in combinatie met 8 wekelijkse wandelingen in Surhuisterveen en omgeving.

Puur gezond slank in 8 stappen is geen dieet. Jij kunt namelijk ook afvallen zonder een dieet te volgen. Zou je graag meer willen bewegen samen combinatie met aanpassingen maken in je leefstijl?

Kom dan meedoen met de wandel-je- puur gezond slank cursus.

Elke week volg je een nieuwe stap van het PuurGezond programma met telkens weer een nieuwe onderwerp. Van tussendoortjes, ontspanning en bewegen tot lunch en diner. Elke week krijg je na het wandelen een handige stappenkaart van Puur Gezond met alle informatie wat je die week nodig hebt. Gebruik elke week een kaart en je eet in 8 weken gezonder, lekkerder en puurder.

stappenkaartjes puur gezond

Ook letterlijk zetten we dus elke week stappen. 8 weken achtereen wandelen we elke week op maandagochtend een uur met een groep enthousiaste dames in en om Surhuisterveen.

In een kleine groep met gelijkgestemde vrouwen die allen graag willen werken aan hun leefstijl en daarnaast gezellig willen wandelen.

Vorig jaar waren de reacties zeer positief. Ik ontving deze reactie van een deelneemster:

“Ik heb 8 weken het programma Wandel je Puur Gezond slank gevolgd. Het was een goede stok achter de deur om elke keer te gaan wandelen. Elke week kregen we een kaart met goed bruikbare tips om eet- en leefstijl te veranderen. Ida was altijd beschikbaar als je vragen had of advies nodig had.”

Wat bied ik jou:

 • Kennismaking/Intakegesprek van 45 minuten. Met oa. een lichaamsanalyse en vragenlijst. Dit gesprek zal  plaatsvinden op vrijdagmiddag 21 of 28 augustus in het Vleckehûs in Surhuisterveen.
 • Persoonlijke map met alle benodigde informatie.
 • Het eetmaatje: handig hulpmiddel bij het bepalen van de juiste portie van rijst en pasta.
 • Setje magnesiumproducten van Zechsal.
 • De 8 Stappenkaarten van PuurGezond (Elke maandag na het wandelen krijg je een nieuwe kaart) + elke maandagochtend, 8 weken lang, extra informatie over de te volgen stap in je mailbox. Hier ga  je dan vervolgens de komende week zelf mee aan de slag.
 • Elke maandochtend, 8 weken lang, een uur wandelen in en om Surhuisterveen.
 • Afsluitend gesprek van 30 minuten. We sluiten het 8 weken programma af met een persoonlijk gesprek. Ook bekijken we de behaalde resultaten van de afgelopen 8 weken: Wat ging goed en waar heb je moeite mee? Tevens heb je dan de mogelijkheid om vragen te stellen.
 • Prijs: € 99,95

**Meld jij je voor 15 Augustus aan? Dan betaal je € 95,- i.p.v. € 99,95

Ook voor dit programma is een *Vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk!

START: Maandagochtend 31 augustus 2020

 • Locatie: Hertenkamp Surhuisterveen
 • Tijd: van 09.45 tot 10.45
 • Duur: 8 weken achtereen. 1x per week wandelen

Datums waarop we gaan wandelen:

 1. Maandag 31 augustus van 9.45 tot 10.45
 2. Maandag 7 september van 9.45 tot 10.45
 3. Maandag 14 september van 9.45 tot 10.45
 4. Maandag 21 september van 9.45 tot 10.45
 5. Maandag 28 september van 9.45 tot 10.45
 6. Maandag 5 oktober van 9.45 tot 10.45
 7. Maandag 19 oktober 9.45 tot 10.45
 8. Maandag 26 oktober 9.45 tot 10.45

Gaat jouw voorkeur uit naar een andere dag of tijdstip? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Meld je nu vast aan!

Ook jij kunt afvallen zonder een dieet te volgen, lekkerder in je vel zitten en conditie opbouwen. Kom in beweging en doe mee met puur gezond wandelen in 8 leefstijl stappen. Doe jij ook mee?

Jaaah! Ik meld mij aan

Wacht niet te lang met aanmelden. Ik werk het liefste met kleine groepjes vrouwen. Hierbij geldt dan ook: Vol = Vol

*Natuurlijk! Ida is aangesloten bij de BGN, dit betekend dat bovenstaande wandel je slank programma mogelijk door jouw ziektekostenverzekering vergoed wordt. Dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar en het verzekerde pakket. Neem voor meer informatie hierover, contact met mij op.

Aanmeldingsformulier