Wandel je slank cursus

Puur Gezond cursus

NIEUW! IN SURHUISTERVEEN: WANDEL-JE-SLANK cursus

Meld je nu vast aan!

START: Bij voldoende deelname op korte termijn in Surhuisterveen

Wil jij ook graag bewegen en wat kilo’s kwijt? Is de sportschool voor jou nog een te grote stap? En wil je graag alles weten rondom gezonde en verantwoorde voeding?

Kom dan meedoen met de wandel-je- slank cursus.

In een kleine groep wandelen we elke week een uur en nadien behandelen we een PuurGezond onderwerp. Van tussendoortjes, ontspanning en bewegen tot lunch en diner.

We beginnen de avond om 20.00  met het wegen. Aansluitend gaan we een uur wandelen in/om Surhuisterveen. Na de wandeling sluiten we af met een kopje thee, of koffie. Elke week bied ik een nieuwe thee aan om te proeven. Ook krijg je dan een nieuwe stappenkaart en extra informatie over de nieuwe stap. Hier kun je dan vervolgens de komende week mee aan de slag.

In de groep word je gemotiveerd en leer je elke week weer iets nieuws over gezond afvallen en leefstijl. De kracht van een groep is ook dat de groepsleden elkaar ondersteunen en motiveren bij het afvallen.
Ook de gezelligheid in een groep is erg belangrijk. Iedereen komt uiteindelijk voor het zelfde doel. En samen je doel bereiken is vele malen leuker dan alleen. Ook van ervaringen van iemand anders kun je leren.

Doe jij ook mee? Schrijf je dan in via onderstaand inschrijfformulier en daarna zal ik telefonisch contact met je opnemen.

  • Start: op korte termijn op een avond van 20.00 tot 22.00. Informeer naar de mogelijkheiden
  • Locatie: Surhuisterveen
  • Duur: 10 weken achtereen 1x per week
  • Prijs: € 95
  • Incl. wegen, wandelen, koffie/thee, bewaarmap, 8 stappenkaartjes, aanvullende tips, recepten en informatie.
  • En voor de snelle aanmelders een gratis fruitpakketje van Fruitybag

Natuurlijk! Ida is aangesloten bij de BGN, dit betekend dat bovenstaande slankclub mogelijk door jouw ziektekostenverzekering vergoed wordt. Dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar en het verzekerde pakket.