Lichaamsanalyse

Een lichaamsanalyse is een uitgebreid weegmoment op een professionele weegschaal. Deze weegschaal meet naast het gewicht, ook de spier- en vet percentages, visceraalvet, bmi en bmr. Daarnaast zal ik, als je dit wilt, je buikomtrek meten.

Kortom een kleine bodycheck

Waarom eeen lichaamsanalyse?

Een lichaamsanalyse verteld jou in een meting hoe het ervoor staat. Zo kom je te weten of je last van overgewicht hebt en hoeveel. Ook krijg je inzicht in je vet en spierpercentage en krijg je te horen waar je mogelijke knelpunten zitten. Daarnaast krijg je  tips van mij zodat je meteen aan de slag kunt om je eventuele knelpunten te verbeteren.

Alle gemaakte metingen worden besproken en de resultaten krijg je mee in een mapje. Zodat je thuis rustig alles nog eens na kunt lezen.

Eventueel kan de lichaamsanalyse na een aantal maanden nogmaals herhaald worden om te kijken hoe je er dan voor staat.

METEN = WETEN

lichaamsanalyse

Een lichaamsanalyse laten maken? Vrijdag ‘s middags van 13.00 tot 18.00 heb ik spreekuur in het Vleckehûs te Surhuisterveen. Ik werk alleen volgens afspraak. Via onderstaand contactformulier kun je een plekje resereveren voor een lichaamsanalyse.

Een afspraak maken is vrijblijvend en voor iedereen mogelijk. Je hoeft geen cliënt van mij te zijn om hier gebruik van te kunnen maken. De resultaten worden na de meting besproken en krijg je mee in een mapje.

Wat kost het? De lichaamsanalyse kost 20 euro en duurt ongeveer een half uur. Graag na afloop contant betalen want er is geen pin aanwezig. Ben je aanvullend verzekerd? Dan bestaat de mogelijkheid dat je de kosten vergoed kunt krijgen. Dit heeft geen invloed op je eigen risico. 

⇒ Wil je weten of jij in aanmerking komt voor een vergoeding? Check de hoogte hier.

Waar? in het vleckehus in Surhuisterveen.

Adres Vleckehus: B.J. Schurerweg 14, 9231 CE Surhuisterveen

Maak snel een afspraak via onderstaand contactformulier:

Na ontvangst zal ik een bevestiging sturen van de gemaakte afspraak.