Voeding en beweging: Persoonlijk Puur Gezond en Brisk walking programma

Het Puur Gezond Brisk walking programma richt zich op de combinatie van voeding en beweging. Persoonlijke coaching op het gebied van voeding en beweging in Surhuisterveen. Of je reden nu meer bewegen, conditie opbouwen, werken aan je leefstijl of wat kilo”s kwijtraken is. Is de sportschool voor jou nog een te grote stap maar wil je wel graag sporten? En wil je bovendien graag alles weten rondom een gezonde en verantwoorde voeding en leefstijl?

Kom dan meedoen met het persoonlijke 10 weken Puur Gezond en Brisk walking programma

In 10 weken leer jij alles volgens de 8 stappen van Puur Gezond: Van tussendoortjes, ontspanning en bewegen tot lunch en diner. Ook kom je daadwerkelijk in beweging. 8 weken lang ga je samen met mij meedoen aan Brisk walking. Personal coaching  op het gebied van voeding en beweging. Kijk wat deze combinatie in 10 weken voor jou kan betekenen. Je zal versteld staan van het resultaat.

Dit programma is geschikt voor jou als je:

check je leefstijl graag wilt werken aan een gezonde leefstijl.

check je leefstijlDit door je voedingspatroon aan te passen in combinatie met bewegen.

check je leefstijlIn een relatief korte periode een enorme stap vooruit wilt maken zowel qua conditie als in je voedings en leefstijl.

Ben je vaak moe, zit je niet lekker in je vel, heb je weinig energie, wil je werken aan je leefstijl en conditie? Dan is dit 10 weken durend traject echt iets voor jou!

Waarom de combinatie van Voeding en Beweging?

Je voeding aanpassen kan je veel gezondheidsvoordelen opleveren. Er bij bewegen blijkt voor de meeste mensen vaak lastig. De stap naar de sportschool is nog te groot of ze hebben geen maatje om samen te bewegen. En de stok achter de deur ontbreekt.

De combinatie van je voeding en leestijl aanpassen in combinatie met beweging levert je een nog grotere sprong vooruit op, namelijk:

 • Bouw conditie op
 • Leer jezelf te voeden in plaats van te vullen
 • Meer bewegen is minder zitten
 • Bewegen geeft ontspanning en is daarmee stress verlagend.
 • Je lichaam wordt strakker
 • Je zult je veel fitter voelen

Dit is nog maar een korte lijst, maar er zijn nog veel meer redenen. Kijk en ervaar wat dit met je gezondheid doet in relatief korte tijd.

voeding en bewegen programma surhuisterveen

Hoe zien deze 10 weken eruit?

 • Intakegesprek

Je krijgt na aanmelding het intakeformulier en voedingsdagboek per post toegestuurd. Deze kun je thuis invullen en terugsturen naar mij. Als ik deze retour ontvangen hebben, plannen we een telefonisch intakegesprek in. Op de afgesproken datum zal ik telefonisch contact met je opnemen voor het intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we hoe jouw leefstijl er nu uitziet, wat je graag anders zou willen en wat je graag zou willen bereiken tijdens deze 10 weken. Dit gesprek zal ongeveer een uur duren. Tijdens dit gesprek bespreken we ook wanneer jij gaat starten met het 10 weken voeding en beweging programma.

 • Week 1 van het puur gezond en brisk walking programma

Deze week zullen we het door jou ingevulde voedingsdagboek bespreken, krijg je een lichaamsmeting, tips, advies en handvatten voor een gezonde voedings- en leefstijl. Tevens ontvang je een persoonlijke cliëntenmap met allerlei informatie en persoonlijke metingen. Dit gesprek zal plaatsvinden op een vrijdagmiddag in het Vleckehus.

 • Week 2 t/m week 9

Vanaf week 2 t/m week 9 zullen wij op een vaste avond en tijd, elke week 45 min. tot een uur samen gaan Brisk walken. Het maakt hierbij niet uit wat je conditie is. Ik pas deze training volledig aan jouw aan. Na deze weken zul je een enorme vooruitgang zien.

Lees ook: ⇒ Wat is Brisk walking?  https://www.natuurlijkida.nl/brisk-walking-wandelen-met-power/

Ook ontvang je tijdens deze weken elke maandag per email een uitgewerkte stap van het Puur Gezond programma.

 • Week 10 evaluatiegesprek

Deze tiende week sluiten we af met een evaluatiegesprek. We bestpreken nog even de 8 stappen van Puur Gezond, we meten de vooruitgang  en bespreken hoe jij deze weken hebt ervaren. Dit gesprek zal plaatsvinden op een vrijdagmiddag in het Vleckehûs.

Samen in beweging komen?

Samen met een vriendin, buurvrouw of zus dit programma volgen? Dat kan! Het intake- en afsluitend gesprek is wel individueel. De  wekelijkse Brisk walking training volg je samen.

Brisk walking wandelen met power

Doe jij ook mee? Schrijf je dan in via onderstaand inschrijfformulier en daarna zal ik telefonisch contact met je opnemen.

Alles op een rijtje

 • Start: Wanneer jij wilt. Informeer naar de mogelijkheiden
 • Locatie: Surhuisterveen
 • Duur: 10 weken achtereen 1x per week hebben wij persoonlijk contact. Daarnaast kun je tijdens deze 10 weken, al je vragen onbeperkt in whats app stellen.
 • Prijs: € 175 of € 150 als je dit programma samen met iemand volgt.
 • Incl. intake, voedingsanalyse, lichaamsanalys, 8x Brisk walking training, persoonlijke cliëntenmap, 7 inzichtkaartjes van PuurGezond, aanvullende tips, recepten en informatie.
 • 8 weken lang elke week per email een nieuwe stap volgens het Puur Gezond stappenplan.
 • Fitnessband om mee te oefenen voor thuis

voor de snelle aanmelders

 • Meld jij je nog in 2020 aan zodat je in 2020 kunt starten? Dan ontvang je ook nog een gratis pakketje met producten van vandaag anders eten.

Vergoeding

Ben jij aanvullend verzekerd? Natuurlijk! Ida is aangesloten bij de BGN, dit betekend dat bovenstaand traject mogelijk door jouw ziektekostenverzekering, geheel of gedeeltelijk, vergoed wordt. De hoogte is afhankelijk van de zorgverzekeraar en het verzekerde pakket. Deze vergoeding gaat niet ten koste van je eigen risico. Start in 2020 en maak daarbij nog gebruik van de vergoeding van dit jaar.

Aansprakelijkheid

Let op: Hoewel Brisk walking een vorm van beweging is met weinig kans op blessures, is deelname aan de Brisk walking training geheel voor eigen risico.
Natuurlijk! Ida is niet aansprakelijk voor enig lichamelijk letsel . Besef voordat je je opgeeft dat dit een programma is van aansluitend 10 weken .  De lessen Brisk walking gaan elke week gewoon door. Ook als het regent of koud is. Mocht het echt gevaar opleveren of uit medische noodzaak (storm/onweer/ziekte, enz.) dan zal de training komen te vervallen en op een ander moment plaatsvinden.


CONTACT

Ook meedoen aan het Puur Gezond en Brisk walking programma? Vragen of opmerkingen? Gebruik onderstaand contactformulier gebruiken om contact met mij op te nemen.