Puur Gezond gewichtsconsulent

Puur gezond gewichtsconsulente Surhuisterveen online leefstijl afvallen

Puur Gezond gewichtsconsulent

Of je nu af wilt vallen of wilt werken aan een gezonde voedings- of leefstijl, de PuurGezond methode is hiervoor de ideale manier.  Puur Gezond begeleiding  bij  gewichtsconsulent Natuurlijk! Ida. In 8 stappen werken we naar een Puur en Gezonde voedings- en leefstijl. Zowel in mijn praktijk in Surhuisterveen als persoonlijke begeleiding op afstand. Beide manieren zijn mogelijk bij Puur Gezond gewichtsconsulent Natuurlijk! Ida.

Wat is PuurGezond?

Weg met al die pakjes en zakjes om je eten te bereiden. PuurGezond laat jou zien dat het helemaal niet zo moeilijk is om Puur en Gezond te koken. Ga terug naar de basis en leer eten te koken waarbij je gebruikt maakt van pure producten, kruiden en specerijen. Die tomatensaus kun jij heel goed zelf maken, hier heb je geen zakje met poeder of pot meer voor nodig.

Naast dat pure producten veel meer smaak bevatten dan al die pakjes en zakjes, is het ook nog eens veel gezonder. Hierdoor krijg je ook nog eens volop goede voedingstoffen zoals vezels, vitamines en mineralen binnen. Zonder al die onnodige toevoegingen entroep. Op deze manier eet je veel gezonder en dat merk je al vrij snel. Hierdoor zit je beter in je vel.

Puur Gezond piramide

Dankzij de handige en overzichtelijke PuurGezond piramide, zie je meteen welke producten nodig zijn om een gezond voedingspatroon na te leven. Deze piramide zit standaard in de cliëntenmap die je van mij ontvangt na aanmelding.

puur gezond gewichtsconsulente afvallen leefstijl

Puur Gezond slank in 8 stappen

Als Puur Gezond gewichtsconsulent hou ik bij mijn begeleiding de 8 stappen van Puur Gezond aan. Je eet- en leefstijl passen we op deze manier stap voor stap aan. Hierdoor leer je ook van alles over voeding en leefstijl. Krijg je inzichten, tips, recepten en handvatten.

Puur gezond gewichtsconsulente

 

PuurGezond het boek

PuurGezond: slank in 8 stappen is het boek wat past bij de stappenkaartjes. In het boek wordt uitgebreider op deze 8 stappen ingegaan. Bovendien bevat het boek allerlei aanvullende informatie en zit het ook nog eens boordevol lekkere en makkelijk te bereiden recepten.

boek puur gezond slank 8 stappen

het boek is o.a. te koop bij Bol.com. bestel het hier.
Lees ook: Puur Gezond slank in 8 stappen – boekrecensie

PuurGezond is de manier voor iedereen wie puurder en natuurlijker wil eten, maar wel op die manier dat het bij je past.

Natuurlijk! Ida gewichtsconsulente uit Surhuisterveen is werkzaam met de methode: Puur Gezond, slank in 8 stappen. Dit houdt in dat ik jouw  in 8 stappen naar een Puur Gezonde leefstijl begeleid. Woon je niet in de buurt? Ook dan is begeleiding door mij mogelijk. Ook tijdens de persoonlijke online begeleiding werk ik met de methode van PuurGezond.

puurgezond

afvallen online programma gewichtsconsulente leefstijl aanpassen

 

afvallen online programma gewichtsconsulente leefstijl aanpassen

Puur gezond