Een studie kiezen

Ik wilde weer iets gaan leren. Iets nieuws, waar ik het liefst iets voor mezelf mee kon beginnen.

Graag iets op korte termijn en een niet te lange studie. De jongste ging al naar de peuter. Over niet al te lange tijd zou hij naar school gaan. Aangezien ze hier met het continu rooster werken, zou ik ineens veel vrije tijd hebben. Dus tijd om wat te gaan doen. Maar wat…

Mijn interesse ligt eigenlijk altijd al bij “iets” met psychologie. Die richting leek me wel wat. Maar een HBO studie is qua belasting op dit moment nog ietsje te hoog gegrepen. De kleinere modules zijn wel ideaal maar eigenlijk kun je daar nog niet echt iets mee. Meer een aanvulling.

Voeding interesseert me ook al een hele tijd, al gauw kwam ik uit bij HBO voeding en diëtetiek maar ook hier weer een HBO studie is qua belasting en geld nu even niet haalbaar.

En toen viel mijn oog op gewichtsconsulente. Dat leek me wel wat. Me ingelezen, studiegidsen van allemaal aanbieders aangevraagd en uiteindelijk voor het NTI gekozen. En daar ben ik nu dus mee bezig.  En ik moet zeggen het is een goede keuze geweest. Tot nu toe erg tevreden en veel voldoening.

In de volgende blogs zal ik wat meer vertellen wat deze studie allemaal inhoudt.

Voor vragen, stuur me gerust een mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.