Geslaagd! voor het examen gewichtsconsulente

Het is een tijdje rustig geweest op mijn site.

Het lijkt of  er een helemaal niks gebeurd is maar het tegendeel is waar.  Achter de schermen gebeurde van alles!

Examen voor gewichtsconsulent

Halverwege  Juli had ik de studieboeken uit. 2 weken later dan gepland maar nog steeds mooi op tijd. Heel mooi op tijd zelfs! Net voor mijn vakantie. De kinderen hadden inmiddels al zomervakantie. Mijn bedoeling was om tijdens de zomervakantie flink te gaan blokken voor het examen  zodat ik meteen na de zomervakantie examen kon afleggen. Maar toen ik eenmaal vakantie had, vond ik het ook wel even prettig om juist niet te gaan leren.  De voorgaande maanden had alles in het teken gestaan van leren, leren en nog eens leren. Veelal 3 tot 4 avonden per week was ik hier mee bezig.  Dus de boeken belandden al snel in het la en ik heb er meer dan een maand niet ingekeken…

Wel heb ik heerlijk genoten van de vakantie, mijn gezin,  de rust (geen verplichtingen, uitslapen en niks moeten) en de leuke uitjes met mijn vriendin. Maar helaas vloog de vakantie om. De eerste schooldag voor de kinderen was een regenachtige dag. Weg was meteen het hele vakantiegevoel. Toch had ik even moeite om het leren weer op te maken.  De switch naar “back to the real life” valt me altijd zwaar. Ook had ik het examen nog niet geboekt…

Na een aantal gesprekken met toekomstige collega’s, heb ik de draad snel weer weten op te pakken. Het examen ingepland voor 25 September en weer druk in de studiemodus!

Geslaagd!

Afgelopen vrijdag was dus “het” examen. Best spannend allemaal maar voor mijn gevoel was ik er helemaal klaar voor. Groot was mijn verbazing dat ik vanmorgen al via de mail te horen heb gekregen dat ik geslaagd ben! Dus vanaf vandaag ben ik dan Gewichtsconsulente! Nu alleen nog  aan het leren voor de studiedag die ik binnenkort nog zal volgen. En dan is het officieel!

11809833_1632480633636289_1744858348_n (1)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.