Mijn jaar als gewichtsconsulente

praktijk gewichtsconsulente

Praktijk Gewichtsconsulente: Mijn eerste jaar als gewichtsconsulente

Mijn eerste jaar zit er op! Mijn eerste jaar als zelfstandige! Eind vorig jaar zette ik de stap om mijn praktijk officieel te laten vastleggen bij de kvk en nu zijn we alweer een jaar verder. Wat is dit jaar snel voorbij gegaan. Eigenlijk te snel.

Een jaar waarin ik heel veel heb geleerd, nieuwe mensen heb mogen ontmoeten, leuke contacten heb opgedaan en vooral keuzes heb leren maken en waarbij ik heb geleerd om meer naar mijzelf te moeten luisteren en mijn eigen weg te gaan. Op deze manier zal ik ook in 2017 verder gaan.

Het leukste van dit afgelopen jaar is toch wel de lieve en leuke mensen die ik heb mogen begeleiden. Ieder van hen met een eigen verhaal.  Hier heb ik nog het meeste van geleerd en dat geeft mij zoveel voldoening en nog meer zin om in 2017 weer lekker aan de slag te gaan. Ook wil ik komend jaar  cliënten op afstand gaan begeleiden. Zo is het voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan een puur gezond traject, ongeacht waar je woont. Verder zal ik komend jaar volop ook aan de slag gaan met mijn nieuwe website: www.suikerbank.nl die onlangs online gekomen is. Suikervrijer leven en hierover bloggen is toch wel mijn grote passie.

Hierbij wil ik ook iedereen bedanken die, op welke manier dan ook, hebben bijgedragen aan mijn eerste jaar want zonder jullie was het niet gelukt. Op naar 2017!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.