motivatie kaarten bij het afvallen dieet

Motivatie kaarten bij het afvallen

Afvallen gaat met pieken en dalen. In het begin gaat het vaak erg goed. De kilo’s vliegen eraf en dat voelt goed. Maar vroeg of laat breekt er een moment aan waarop het even wat minder gaat. Dat is vaak ook het punt waarop veel mensen afhaken en al gauw terug vallen in hun oude gewoontes. Tijdens deze momenten kun je wel wat extra motivatie gebruiken om toch door te zetten en om toch een andere keuze te maken of om de juiste inzichten te krijgen. Motivatie kaarten bij het afvallen zijn dan ideaal om in zulke situaties te gebruiken.

Afvallen? gebruik Motivatie kaarten

Sinds kort maak ik gebruik van motivatie kaarten bij mijn cliënten als extra ondersteuning bij het afvallen. Het is een simpele manier waarbij je toch net even dat extra steuntje in de rug kunt geven. Ik kan ze zowel gebruiken tijdens mijn persoonlijke online begeleiding als bij de cliënten die bij mij op consult komen. Ik zoek een passend kaartje bij de situatie van dat moment. Zodat deze motivatiekaarten mijn cliënten dan kunnen laten nadenken, inzichten geven en  ondersteuning bieden bij het afvallen.

WAt zijn motivatiekaarten?

Motivatiekaarten worden al erg lang als hulpmiddel tijdens coachingssessies. Je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn wel kaartjes voor te gebruiken. Zo ook voor het afvallen. Motivatiekaarten zijn vaak kleine kaartjes waar een quote, inzicht, vraag, boodschap of afbeelding op staat. Door het kaartje te lezen en goed in je op te nemen, kan de booschap op de kaart net even dat inzicht geven wat je op dat moment zo nodig hebt om door te gaan of om juist niet voor die chocoladereep te kiezen.

motivatie kaarten afvallen dieet

Deze kaarten inspireren je en zetten je aan tot denken. Je kunt ze op allerlei manieren gebruiken. Niet alleen voor coaches maar juist ook voor persoonlijk gebruik bij het afvallen.

Hoe werken de motivatie kaarten?

Zit je even in een dipje tijdens het afvallen? Zie je even geen resultaat en ben je bang om terug te vallen? Deze momenten zijn juist zo belangrijk om toch door te gaan maar hoe doe je dat?

Neem geen taartje maar trek een dieet motivatie kaartje.

Met deze dieet motivatie kaarten van het motivatie magazijn krijg je de motivatie en inspiratie om op een leuke manier gemotiveerd te blijven tijdens het afvallen.

gebruik motivatie kaarten afvallen

Je kunt deze kaarten op verschillende manieren gebruiken:

  • Zo kun je elke dag een kaartje pakken, lees de opdracht of boodschap.
  • Hang of leg de kaart op een plek waar je vaak langs loopt.
  • Laat de boodschap of opdracht je inspireren of motiveren.
  • Sta aan het einde van jouw dag even stil bij hoe goed het gegaan is die dag.

Maar je kunt ook een kaartje pakken op een moeilijk moment zodat je door de boodschap die op het kaartje staat, gaat nadenken en uiteindelijk toch een andere keuze maakt.

Inhoud

De inhoud bestaat uit 90 motivatie kaarten die je helpen je focus te bewaren om je dieet vol te houden.gemotiveerd motivatie afvallen kaartjesDe kaarten hebben het formaat van speelkaarten. Ze zitten verpakt in een mooi doosje. Zo zijn er verschillende kaartjes over verschillende onderwerpen zoals:

  • succeskaartjes
  • beweegkaartjes
  • weeg je kaartjes
  • Stop kaartjes
  • Finish kaartje

En de set bevat allerlei kaartjes met vragen en leuke quotes die je aanzetten tot nadenken.

Kun je ook wel wat extra motivatie gebruiken tijdens het afvallen? Heb je nieuwe inzichten nodig om het afvallen vol te houden? Zoek je leuke kaartjes met quotes, affirmaties en vragen die je helpen om op een positieve manier bij het afvallen te kunnen bijdragen?

motivatie kaarten afvallen

Kijk hier voor meer informatie of om de kaarten te bestellen!

Let op: deze kaartjes zijn geen toverkaartjes. Je moet er zelf wel wat voor doen om gewicht kwijt te raken.  Maar als extra ondersteuning bij het afvallen zijn de kaartjes zeker een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.