online voedingscoaching gewichtsconsulent

Online voedingscoaching: Puur Gezond afvallen op afstand

Thuiswerken, binnenblijven, stress, de sportschool is dicht en de koektrommel is binnen handbereik… Corona kan een grote uitdaging zijn voor je gezondheid en je gewicht. Maar het is óók een grote kans. Een kans om juist nu nieuwe gewoontes aan te leren, gezonder te eten en af te vallen. Ik help je graag met Puur Gezond online voedingscoaching op afstand.

Afvallen! Juist nu gaat dat je lukken met Puur Gezond begeleiding op afstand.

Dit is het moment om juist nu positief met je gezondheid bezig te zijn.

Zorg goed voor jezelf

Het lijkt misschien een luxe probleem om nu met je gezondheid bezig te zijn. Er gebeurt van alles in de wereld, dus wat maakt je gewicht nu uit? Maar juist nu is er ruimte om vaste gewoontes los te laten en om nieuwe gewoontes aan te leren. Je bent niet de enige: veel mensen grijpen deze periode aan om vaker zelf te koken, elke dag een ommetje te maken, online te sporten of op tijd naar bed te gaan.

Puur Gezond online voedingscoaching

Juist in tijden van verhoogde stress is het zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Maar hoe doe je dat en waar begin je mee?

Ik geef je 5 tips waar je alvast mee aan de slag kunt gaan:

1. Kook zelf

Zelf koken: daar heb je nu misschien meer tijd voor. Zorg voor drie goede maaltijden per dag. Dan heb je minder kans op snoepen en snaaien tussendoor. Denk bij ontbijten bijvoorbeeld aan yoghurt met granola en fruit, brood met een gebakken ei of een kom havermoutpap met fruit. En bij de lunch aan een goed gevulde salade of een kom soep met brood. Eet ’s avonds een zelf bereide warme maaltijd, met lekker veel groenten. Op de website www.puurgezond.nl vind je veel gezonde recepten.

2. Zet 10.000 stappen per dag

Dagelijks een frisse neus halen is heel gezond. Installeer een stappenteller op je telefoon en probeer minstens 10.000 stappen per dag te zetten. Dat komt neer op ongeveer 75 minuten wandelen. Of thuis bewegen, want dat kan natuurlijk ook! Het huishouden, traplopen, in de tuin werken of even dansen op je favoriete muziek. 

3. Ga naar buiten

De zon is nu je vriend. De UV-stralen van de zon zorgen ervoor dat de huid vitamine D aanmaakt, een belangrijk vitamine voor onze weerstand. Zorg dat de zon ook bij je huid kan komen: laat minimaal je handen en hoofd onbedekt, maar voorkom uiteraard dat je verbrandt. 

4. Slaap voldoende

Genoeg slapen is ook erg belangrijk voor de weerstand en een goede werking van het immuunsysteem. Het helpt je lichaam herstellen en verlaagt de stress. Bovendien zorgt voldoende slaap ervoor dat je de volgende dag minder gaat snoepen. Kort slapen verstoort namelijk de aanmaak van hormonen die je honger- en verzadigingsgevoel regelen.

Lees ook: Wat is slaap?

5. Ga niet een streng dieet volgen

Misschien maak je je zorgen over je gewicht en de gevolgen van het corona-virus. Het is geen goed idee om nu een streng dieet te gaan volgen. Dat ondermijnt je weerstand. Het is wél een goed idee om nu aan je gewicht te werken, maar dan op een gezonde, ontspannen manier. Ik help je graag! Bij mij kun je nu een 8-weeks pakket voor online coaching aanschaffen. Zo kun je op een ontspannen en gezonde manier werken aan je gezondheid. Je hoeft er de deur niet voor uit en is net zo effectief als bij mij in de praktijk. Het geeft je bovendien een stok achter de deur om positief met je gezondheid bezig te zijn.

Online voedingscoaching op afstand

In 9 weken werk je stap voor stap aan je gezondheid, val je af én kom je lekkerder in je vel. Het pakket kost € 150. Voor dat bedrag krijg je:

  • 5 telefonische consulten van 30 minuten en werk je stap voor stap naar een gezond gewicht.
  • Je ontvangt bovendien de Puur Gezond stappenkaartjes en het boek: ‘Puur Gezond slank in 8 stappen’ per post thuis.
  • Je krijgt als extraatje een PuurGezond maandmenu vol lekkere gemakkelijk te maken gezonde recepten.
  • De mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen via Whats app.

Voordelen online Puur Gezond voedingscoaching :

  • Je hoeft de deur niet uit: Wel zo veilig voor jou en voor mij in deze periode.
  • Het scheelt je reistijd en reiskosten.
  • Begeleiding waar en wanneer jij dat wilt. Thuis, in de pauze op je werk, ‘s avonds als de kinderen op bed liggen.

Je bent gewoon lekker thuis in je eigen omgeving. Bovendien scheelt het reistijd en reiskosten want je hoeft niet naar mij toe te komen. Heb je behoefte aan een controle moment? Dan geef je mij je vorderingen via whats app of email door.

Tip: Stuur mij je foto door van het getal op de weegschaal

Wil je het pakket bestellen? Stuur dan een mail naar info@natuurlijkida.nl of vul het onderstaand antwoordformulier in.

*Natuurlijk! Ida is aangesloten bij de BGN: `Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland`. Dit betekent dat de kosten van de door Natuurlijk! Ida aangeboden trajecten,  geheel of gedeeltelijk, kunnen worden vergoed door verschillende zorgverzekeraars. Dit is afhankelijk van de betreffende zorgverzekeraar en het verzekerde pakket. De vergoeding zal niet ten koste gaan van je eigen risico. Ook voor dit pakket online voedingscoaching kun jij waarschijnlijk een vergoeding krijgen. Kijk hier voor de hoogte van jouw vergoeding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.