Hello fresh receptenmaker

Recepten matchmaker van Hellofresh maakt van koken weer kinderspel

Je kinderen betrekken bij het kiezen van een gezonde maaltijd is vanaf nu erg gemakkelijk. Voor die ouders die inspiratie nodig hebben om lekker en gezond te koken voor hun kinderen, heeft Hellofresh namelijk iets nieuws bedacht.: ‘De recepten matchmaker’! Met deze recepten matchmaker van Hellofresh wordt het koken weer kinderspel.

Interactieve generator betrekt kinderen bij voeding en koken met verse ingrediënten

Papa’s en mama’s die nodig toe zijn aan inspiratie in de keuken opgelet! Heb je geen idee hoe je ervoor zorgt dat je kinderen hun groenten eindelijk opeten of juist iets nieuws willen proeven behalve pannenkoeken, poffertjes en patat? HelloFresh helpt ouders een handje door het interactief betrekken van kinderen in de lastigste keuze van het dagelijks leven, namelijk wat er vanavond op het menu staat.
De recepten matchmaker  van Hellofresh is een gemakkelijke manier om samen met je kind te kiezen wat jullie vanavond eten. Door een aantal simpele vragen over smaak en allergieën, worden er opties voor de avondmaaltijd gegeven. Hiermee wordt de kans groter dat je kind het gerecht ook daadwerkelijk zal lusten. Maak je je zorgen om tijd? Geen zorgen, binnen tien seconden heb jij nieuwe kookinspiratie! En er komt geen foodbox aan te pas.

Hoe werkt de recepten matchmaker van Hellofresh?

De matchmaker vraagt jou en je kleine om een hoofdingrediënt te kiezen. Bijvoorbeeld kip, groente of pasta. Daarna wordt er gevraagd om het ‘soort’ gerecht wat je zoekt. Bijvoorbeeld licht verteerbaar of kindvriendelijk. Tot slot wordt er nog gevraagd om waar het gerecht aan moet voldoen, hier kun je bijvoorbeeld allergenen aangeven. De matchmaker geeft dan twee voor gerechten die jullie samen kunnen koken. Een loterij voor de smaakpapillen!

recepten matchmaker hellofresh kinderen

Samen koken kent vele voordelen

Wanneer je je kind betrekt bij de keuze wat zij gaan eten, kun je er ook voor kiezen om hen te laten helpen met de bereiding van de maaltijd. Hiermee geef je je kind een voorsprong om later met meer zelfvertrouwen in de keuken te staan. Laat ze je helpen in de keuken, bijvoorbeeld door het knippen en wassen van kruiden, mengen van salade of voorzichtig snijden van komkommer met een kindvriendelijk mes. Tussendoor snoepen is zeker toegestaan!

Benieuwd naar wat er vanavond bij jou op tafel staat, test de recepten matchmaker dan snel en duik samen met je gezin de keuken in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.