brain balance charlotte labee boek

Charlotte Labee debuteert met geluksboek: Brain Balance

Vandaag (dinsdag 10 september) is het zover: de lancering van Brain Balance, het nieuwe boek van Brain Balance expert Charlotte Labee. De voormalig Miss Universe en presentatrice bij RTL4 overwon zelf flinke tegenslagen. Deze tegenslagen kon zij uiteindelijk omzetten in iets positiefs: de kracht om gelukkiger te leven. De sleutel tot dit gelukkiger leven vond zij in ons brein.

Een gezond leven in balans ligt verscholen in de hersenen.

Uit onderzoek blijkt dat het gezond houden van de hersenen gerelateerd is aan 6 aspecten die je algehele lifestyle negatief kunnen beïnvloeden:

 • stress,
 • slaap,
 • beweging,
 • voeding,
 • mentale training en
 • sociale connecties.

Het in balans brengen van al deze 6 aspecten is de kern van Charlotte’s werk.

Na aanleiding van deze boeklancering ontving ik onderstaand persbericht.

BRAIN BALANCE: EEN STRUCTUREEL GELUKKIGER LEVEN IN 60 DAGEN

Na de introductie van het unieke Golden Growth Model® van Charlotte Labee is er nu haar boek Brain Balance. Want een gelukkiger leven ligt verscholen in twee belangrijke hoofdzaken: ons brein en hoe we structureel onze levensstijl kunnen aanpassen.

In het boek Brain Balance bespreekt Charlotte op heldere en aanstekelijke wijze hoe je in 60 dagen met haar 6-stappen Golden Growth Model® een gelukkiger mens kunt worden. Door het veranderen van je mindset, maar ook door het werken aan je gezondheid.golden growth model charlotte labee brain balanceMet deze unieke 6-stappen Golden Growth Model® helpt Charlotte nu mensen en organisaties. Gevolg: minder kans op burn out, depressie en vooral het aanleren van de skills om structureel te veranderen in een gelukkiger versie van jezelf.

De belofte van Brain Balance is niet mals. Als je dit boek leest – zo stelt Charlotte:

     • Word je iedere ochtend energiek wakker en heb je zin in de dag.
     • Ontdek je wat je levensdoel is.
     • Ga je je dromen leven.
     • Zal je stressniveau dalen.
     • Stijgt je productiviteit.
     • Worden je zorgen minder.
     • Krijg je helderheid over je eigen innerlijke processen.
     • Zit je veel lekkerder in je vel. Letterlijk en figuurlijk.

60 DAGEN, 6 STAPPEN

Charlotte kan weten hoe het voelt om uit een negatieve spiraal op te stappen en het leven weer in eigen hand te nemen. Na een fikse burn-out kreeg ze verlammingsverschijnselen en belandde in een rolstoel.

Na nog flink wat tegenslagen op zakelijk en privégebied (haar kledinglijn ging failliet en ze kreeg baarmoederhalskanker) hervond ze haar geluk onder andere in haar coachings-praktijk. Ze volgde diverse opleidingen en trainingen en ontdekte dat de hersenen een grote rol spelen in de weg naar een happy life in balans. Met de methode van Charlotte ontdek je wat jij nodig hebt om helemaal jezelf te kunnen zijn.

GELUKSBOEK

Maar wat maakt haar boek zo uniek en een must-have tussen het grote aanbod aan
geluksboeken? Zie het als shoppen bij de IKEA. Via het snelle pad heb je zo een kast, tafel, stoelen en bank bij elkaar geshopt. Maar dat betekent niet dat je daarmee een fijne plek hebt gecreëerd die helemaal past bij jouw wens en gevoel. De juiste samenhang zorgt voor de eenheid die je zoekt. Zo werkt het ook met jouw eigen geluk.brain balance charlotte labeeBrain Balance durft kwetsbaar te zijn, durft de hersenen centraal te stellen en durft de oplossing voor structurele verandering te bieden. Je leert luisteren naar je eigen behoeftes en ontdekt hierdoor jouw doel in je werk en privéleven. Met de juiste samenhang tussen mindfulness, voeding en sport.

‘Dit is een boek voor iedereen die wil groeien, ontwikkelen
en aanvoelt dat er meer in het leven zit dan er nu uitkomt!
Het geheim voor deze verandering zit in ons eigen brein.’
– Charlotte Labee –

Kortom: een doe-boek met een fijne combinatie van kennis, een persoonlijk verhaal, opdrachten, brainfood-recepten, en een online platform waar je exclusief toegang tot krijgt bij aanschaf van het boek. Ervaar het zelf. Brain Balance zal je versteld doen staan over wat jij kunt bereiken. Niet voor even, maar voor altijd.

OVER CHARLOTTE LABEE

Charlotte is voormalig model, ondernemer en presentatrice van diverse programma’s op RTL4. Ze volgde een Orthomoleculaire opleiding, werd voedinsgexpert en verdiepte zich in de neuroscience, NCE en NLP.

Charlotte Labee brain balance

© LongJoyPhotography

Charlotte geeft trainingen en lezingen en lanceerde onlangs de Golden Growth® academy om zo veel mogelijk mensen te helpen met het bereiken van een gelukkiger mindset en gezondere levensstijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.